New issue
Advanced search Search tips

Issue 766 link

Starred by 1 user

Issue metadata

Status: Verified
Owner:
Closed: Nov 2008
EstimatedDays: ----
NextAction: ----
OS: All
Pri: 2
Type: Bug

Restricted
  • Only users with Commit permission may comment.



Sign in to add a comment

A Folder Added to Bookmark Bar via COntextual Menu Doesn't Show in "Folder" Combobox Menu Under Star Button

Reported by hwal...@gmail.com, Sep 3 2008

Issue description

Product Version      : Official Build 1583 Chrome/0.2.149.27
URLs (if applicable) :
Other browsers tested:
Add OK or FAIL after other browsers where you have tested this issue:
Safari 3:
Firefox 3:
IE 7:

What steps will reproduce the problem?

1. Right Click on Bookmark Bar
2. Click "Add Folder"
3. Type "Financial" and click "OK"
4. Click on the "star button" and note that the folder you just added is 
not in the combobox labeled "Folder"


What is the expected result?
The folder that you just added should show in the list of folders on the 
"Folder" combobox


What happens instead?
The folder you just added does not show in the combobox "Folders" under 
that star button


 
 

Comment 1 by ben@chromium.org, Sep 6 2008

Labels: -Area-Unknown Area-BrowserUI

Comment 2 by sky@chromium.org, Sep 8 2008

Comment 3 by sky@chromium.org, Sep 16 2008

Labels: Mstone-0.3
Yeah it does.  Goto choose another folder.
Labels: Mstone-1.0

Comment 6 by jon@chromium.org, Oct 21 2008

Status: Assigned
Labels: -Mstone-1.0 Mstone-1.1

Comment 8 by sky@chromium.org, Nov 13 2008

Status: Fixed
Fixed in r5400:

Fixes bug in adding bookmark groups. Adding wasn't setting the
modified date, which meant newly added groups wouldn't show up in the
combobox of the bookmark bubble.

BUG= 766 
TEST=see bug

Status: Verified
Verified in the official build Chrome: V - 154.22
Project Member

Comment 10 by bugdroid1@chromium.org, Oct 12 2012

Labels: Restrict-AddIssueComment-Commit
This issue has been closed for some time. No one will pay attention to new comments.
If you are seeing this bug or have new data, please click New Issue to start a new bug.

Sign in to add a comment