New issue
Advanced search Search tips
Starred by 1 user

Issue metadata

Status: Archived
Owner: ----
Closed: Sep 13
Components:
EstimatedDays: ----
NextAction: ----
OS: Windows
Pri: 2
Type: Bug



Sign in to add a comment
link

Issue 728993: IME menu appearing in wrong place when using <webview>

Reported by danni....@gmail.com, Jun 2 2017

Issue description

UserAgent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.96 Safari/537.36

Steps to reproduce the problem:
1. Open Browser Sample App from the app store
2. Switch to Japanese IME
3. Type something in an input box
4. Switch to urlfield and type something
5. Switch back to the input field and type something

What is the expected behavior?
IME suggestion menu pops up at the input field

What went wrong?
Ime menu pops up at url-field.

Did this work before? N/A 

Does this work in other browsers? Yes

Chrome version: 58.0.3029.96  Channel: n/a
OS Version: 10
Flash Version: 

The Sample App I used for testing: https://chrome.google.com/webstore/detail/browser-sample/edggnmnajhcbhlnpjnogkjpghaikidaa
 
ime-bug1.webm
7.0 MB View Download

Comment 1 by nyerramilli@chromium.org, Jun 8 2017

Labels: Needs-Triage-M58

Comment 2 by dtapu...@chromium.org, Oct 27 2017

Components: UI>Input>Text>IME

Comment 3 by robliao@chromium.org, Sep 13

Status: Archived (was: Unconfirmed)
Archiving old bugs that haven't been actively assigned in over 180 days.

If you feel this issue should still be addressed, feel free to reopen it or to file a new issue. Thanks!

Sign in to add a comment