Project: chromium Issues People Development process History Sign in
New issue
Advanced search Search tips
Note: Color blocks (like or ) mean that a user may not be available. Tooltip shows the reason.
Issue 576253 No new build for 64bit at https://commondatastorage.googleapis.com/chromium-browser-continuous/index.html?prefix=Win_x64/
Starred by 16 users Reported by micha...@theletourneaus.net, Jan 11 2016 Back to list
Status: Untriaged
Owner: ----
Cc:
Components:
EstimatedDays: ----
NextAction: ----
OS: Windows
Pri: 2
Type: Bug



Sign in to add a comment
UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2598.0 Safari/537.36

Steps to reproduce the problem:
1. visit https://commondatastorage.googleapis.com/chromium-browser-continuous/index.html?prefix=Win_x64/ last change from December 21st 2015
2. 
3. 

What is the expected behavior?
Newest builds should be there.

What went wrong?
Unknown

Did this work before? N/A 

Chrome version: 49.0.2598.0  Channel: n/a
OS Version: 6.1 (Windows 7, Windows Server 2008 R2)
Flash Version: Shockwave Flash 19.0 r0

I am not sure this is the right location, so I am sorry if it is not.  If you can point out the right location I'd be happy to submit a bug there.
 
Comment 1 by jik...@gmail.com, Jan 15 2016
Agree. Compilation failure on all builds since 2015-12-21. Why?
There are 2 warnings in "battor_connection_impl.cc"
https://build.chromium.org/p/chromium.lkgr/builders/Win%20x64
Why has this issue been left unrectified for so long?
Comment 3 Deleted
 Issue 579595  has been merged into this issue.
Comment 5 by surc...@gmail.com, Jan 23 2016
try this
func.patch
511 bytes Download
Cc: tkonch...@chromium.org
Labels: Needs-Feedback
Tried the same on win8.1 chrome version and i could see last change as 381909 18th march 2016 - New builds are displayed fine

Please find the screenshot

 michaell@, Could you please recheck the same and update the thread.


Screen Shot 2016-05-09 at 2.20.16 PM.png
403 KB View Download
Yup, no new build since March 18th, 2016.  No indication as to why that I can see.
Project Member Comment 8 by sheriffbot@chromium.org, May 10 2016
Labels: -Needs-Feedback Needs-Review
Owner: tkonch...@chromium.org
Thank you for providing more feedback. Adding requester "tkonchada@chromium.org" for another review and adding "Needs-Review" label for tracking.

For more details visit https://www.chromium.org/issue-tracking/autotriage - Your friendly Sheriffbot
Labels: -Needs-Review M-52
Owner: ----
Status: Untriaged
Since no new builds are displayed after march 18th 2016, we are confirming the issue for further inputs on this.
Project Member Comment 10 by sheriffbot@chromium.org, Jun 1 2016
Labels: -M-52 M-53 MovedFrom-52
Moving this nonessential bug to the next milestone.

For more details visit https://www.chromium.org/issue-tracking/autotriage - Your friendly Sheriffbot
Components: Build
Project Member Comment 12 by sheriffbot@chromium.org, Jul 16 2016
Labels: -M-53 MovedFrom-53
This issue has been moved once and is lower than Pri-1. Removing the milestone.

For more details visit https://www.chromium.org/issue-tracking/autotriage - Your friendly Sheriffbot
Sign in to add a comment