Project: chromium Issues People Development process History Sign in
New issue
Advanced search Search tips
Starred by 19 users
Status: WontFix
Owner: ----
Closed: Oct 2008
EstimatedDays: ----
NextAction: ----
OS: All
Pri: 2
Type: Bug

Restricted
  • Only users with Commit permission may comment.



Sign in to add a comment
Checkboxes are not displayed
Reported by cvraje...@gmail.com, Oct 5 2008 Back to list
Product Version      : 0.2.149.30
URLs (if applicable) : http://www.compareindia.com/products/laptops/#
Other browsers tested: FF 3.0.1
Add OK or FAIL after other browsers where you have tested this issue:
    Firefox 3: OK
         IE 6: OK

What steps will reproduce the problem?
1. Open new instance of Google Chrome
2. Enter the URL http://www.compareindia.com/products/laptops/#
3. Checkboxes under "Narrow your Search" section is missing.

What is the expected result?
Checkboxes should be displayed.

What happens instead?
Checkboxes are not displayed.

Please provide any additional information below. Attach a screenshot if 
possible.

I faced same problem when browsing the adsense page(Edit settings page of 
custom channel); but sometimes it is displayed properly(Don't know why).

I have attached three screen shots
1. Screen shot of Chrome where checkboxes are not displayed
2. Screen shot of Chrome where checkboxes are displayed after sometime
3. Screen shot of FF where checkboxes are displayed


 
AfterScrollingandswitchingTabs.png
77.5 KB View Download
Chrome.png
77.8 KB View Download
FF.png
78.6 KB View Download
This is fixed in version 0.2.153.1
Status: WontFix
Closing this issue as it's fixed
Comment 3 by Deleted ...@, Dec 10 2008
It's not fixed. I have version 0.4.154.29, and recently it has stopped displaying 
checkboxes.
Comment 4 by finnur@chromium.org, Dec 11 2008
Well,  issue 3543  covers this.
i had same problem with 0.4.154.29
only reboot help 8(
today i have update to 1.0.154.36 and in gmail saw chekcboxes, but recently Chrome 
stop render it again...
Untitled-1 copy.png
118 KB View Download
Comment 6 by olso...@gmail.com, Jan 6 2009
I use Gmail and I am constantly experiencing this. Luckily I know where the 
checkboxes are supposed to be.  However it also happens on pretty much every site I 
go to that has checkboxes anywhere on the page. These 3 pages, in addition to gmail, 
have had this issue only today.

Facebook.com ("Remember me on this computer")
Carvin.com 
Sweetwater.com
Experiencing this as well, it's intermittent.  Could it be that it happens when the 
checkboxes are in a table?
Comment 8 by Deleted ...@, Apr 8 2009
I'm having this problem in Chrome 1.0.154.53, most notably in Wordpress 
administration.
Comment 9 by Deleted ...@, Apr 16 2009
I am also experiencing this problem. Most notably on Gmail and Slashdot, but it 
intermittently happens on any page. It isn't only the checkboxes either. The arrows on 
the scrollbar buttons are also blank. Version 2.0.172.6
Hi...

Please help me...Google Chrome is not displaying checkbox.
I am not able to reproduce now with version 1.0.154.59, both GMail and Wordpress 
2.7.1 are showing the check boxes properly.



Comment 12 by Deleted ...@, Jun 6 2009
I got the same issue, the checkboxs are not display, my chrome version is 2.0.172.30
and my system is win2003
I am also experiencing this with Chrome 2.0.172.33, however, it's not always 
reproducable. The same page with checkboxes on it renders fine one time, then the next 
it doesn't. In some cases simply switching tabs and going back to the page makes the 
boxes disappear. On one occasion I had the checkboxes miraculously reappear after 
simply clicking somewhere else on the page, but I have not been able to reproduce that 
either.
Same problem, chrome 2.0.172.33, problem occurs on all pages, same problem with 
radiobuttons.
been happening since upgrading to v3 (currently 3.0.195.21 and it's happening more 
frequently) 

i used to be able to shut down chrome and start it back up again to fix this, but today 
i have had to restart chrome more than 3 or 4 times to get the check boxes back
Comment 16 Deleted
Comment 17 by bluer...@gmail.com, Oct 29 2009
Yesterday, I started having this checkbox problem on some sites; today, it's in my 
gmail. Chrome version: 3.0.195.27
Comment 18 by Deleted ...@, Dec 4 2009
I have the same problem. No checkboxes. (Firefox and IE works)
This bug is still existent in 4.0.249.30. It seems to happen randomly, and can be fixed 
without exiting the tab or browser by right clicking the Windows task bar, going to 
properties, then simply pressing OK.
This occurs for me in chrome version 4.0.295.0 in 'dev' and 'beta' version (trying 
everything). I have never been able to see checkboxes when using Chrome (e.g., Pubmed 
site, Gmail, etc.). I have been able to get them to reappear if I open Internet 
Explorer (ewwww) but only for the specific tab open. As soon as I open another tab, 
they're gone. Some of the time, I can guess where the box was supposed to appear and 
check that, but much of the time I just have to use Firefox instead. Please, please, 
please fix this. 
Also happening on gmail, apple.com, lenovo.com, etc. for version 4.0.249.78.
Comment 22 by Deleted ...@, Feb 11 2010
checkboxes are still not showing. Radio buttons have that problem too.
checkbox error.jpg
65.1 KB View Download
Comment 23 by Deleted ...@, Feb 11 2010
checkboxes are still not showing. Radio buttons have that problem too once in a while.
checkbox error.jpg
65.1 KB View Download
Comment 24 by Deleted ...@, Jun 22 2010
Not working for me either. I use the workaround of bringing up the Chrome options field to fix the problem once in a while, however it doesn't always work and is very troublesome over time. This is a critical problem that impacts so many things (from signing up for websites, to blogging, to even moderating a forum), and for two years it continues to be a problem! Please find a resolution for this!
Comment 25 by Deleted ...@, Jul 22 2010
Getting this bug on two XP SP3 systems too. It is a critical bug and must be resolved.
Comment 26 by Deleted ...@, Aug 23 2010
I'm also having this happen to me on XP SP3. This is definitely a hindrance to my productivity, let me know if there is anything I can do to fix this.
Comment 27 Deleted
Comment 28 by Deleted ...@, Feb 7 2011
the same problem(on xp sp3)
Comment 29 by Deleted ...@, Feb 21 2011
I am having the same problem with checkboxes not displaying under Chrome IE.
Comment 30 by Deleted ...@, Mar 18 2011
I am having this issue on XP/SP3 with classic theme.

This issue makes the chrome absolutely useless for business/banking and more where you have to Check the box to accept terms and conditions.

I can't even delete/move items from my gmail inbox.

This issue should have been escalated and resolved long ago.
same problem here, 11.0.696.28 beta, XP.

Checkboxes do not appear on some websites.

No alternative but going back to FF
Comment 32 Deleted
Comment 33 by Deleted ...@, Apr 25 2011
I alt tabbed and scrolled, yea same thing , then i was suprised after I came back to Chrome, the checkboxes were there! weird....  GC 10.0.648.205
what a ridiculous bug. i am going to have to switch back to firefox as well.
this just started happening to me recently & it's really inexcusable.
the workarounds just irritate me to even have to attempt.

xp sp3, chrome 12.0.742.100 + ghostery & adblock
Comment 35 by Deleted ...@, Jul 25 2011
The same problem here. Very frustrated at this issue.
I have had this problem for a long time and there is no solution despite the numerous times this is "closed" on the chromium bug threads. In my case, I was able to confirm that it is a problem related to using classic themes in Windows (XP professional in my case). Strange, but true. 

The solution I use, is:
a) if you know where the checkboxes are supposed to be, go ahead and click on them. They still work even if they are invisible.  This only works some of the time, obviously, so the next solution
b) Open Windows Task Manager ("Ctrl+Alt+Delete" then select task manager). You don't need to do anything with it itself. Minimize chrome, make the Task manager the active window and make chrome big again. Alternatively, if I just move the windows task manager over the place that the checkboxes are supposed to be, move the chrome scrollbar up & down a bit, then, voila!, the checkboxes reappear. Repeat as necessary (and it will be).

Strange, but I've had to adapt to this arcane ballet. I have recently uploaded the latest version of firefox and find it works much faster than it used to so am considering moving back to it as my major browser.



Comment 37 by Deleted ...@, Aug 28 2011
I am also experiencing this issue. Fix.
Comment 38 by Deleted ...@, Dec 13 2011
Chrome version 15.0.874.121 
Problem just started had been fine....
Works okay in IE


Comment 39 by Deleted ...@, Jun 13 2012
Que pasa con chrome.. 
Sin título-1.jpg
157 KB View Download
Comment 40 by Deleted ...@, Jul 20 2012
this is ridiculous! i'm just going to uninstall chrome and switch back to fireFox!
Comment 41 by Deleted ...@, Aug 10 2012
Thank you to commenter 36, by casali...@gmail.com. While it's ridiculous that the bug still hasn't been fixed, your workaround saved me a lot of trouble.
Project Member Comment 42 by bugdroid1@chromium.org, Oct 13 2012
Labels: Restrict-AddIssueComment-Commit
Owner: ----
This issue has been closed for some time. No one will pay attention to new comments.
If you are seeing this bug or have new data, please click New Issue to start a new bug.
Sign in to add a comment