New issue
Advanced search Search tips

Issue 2113 link

Starred by 2 users

Issue metadata

Status: Duplicate
Merged: issue 1896
Owner: ----
Closed: Nov 2017



Sign in to add a comment

After update chrome browser to the Version 62.0.3202.75 (Official Build) (64-bit) spec symbols are missed in set text and browser settings page is opening unexpectedly on enter spec symbol or capital letter.

Reported by oks...@eventsoft.com.ua, Nov 1 2017

Issue description

For example if I execute
browser.setValue(selector,"Text #1");
the result in the input will be: "Text 1" and 2 opening of settings Page.
Affected MAC OS only, no issue on Windows OS.
Issue reproduced on 2 devices with Sierra 10.12.6

Environment:
WebdriverIO version: 4.8.0
Node.js version: v6.11.3
Standalone mode or wdio testrunner: wdio testrunner
running synchronous
Additional wdio packages used (if applicable):
"wdio-cucumber-framework": "~0.2.15",
"wdio-phantomjs-service": "~0.2.2",
"wdio-selenium-standalone-service": "0.0.8",
"wdio-spec-reporter": "~0.0.5",
"wdio-iedriver-service": "~0.1",
"wdio-junit-reporter": "~0.3.1",
"wdio-allure-reporter": "~0.1.2"
selenium-standalone.txt
Details

 
Labels: Needs-Feedback
Mergedinto: 1896
Status: Duplicate (was: Unconfirmed)
Please get and use the latest Chromedriver.

I had described issue with chromedriver v. 2.28.
Recently tried v. 2.32 and latest v. 2.33 - issue is still present.

Please let me know in which exactly chromedriver version issue has been fixed.
Thanks.
Works good with chromedriver v. 2.33 and chrome version 62.0.3202.94
Thanks!

Sign in to add a comment